O nama

Prodavnica "Marić muzički instrumenti i pribor" osnovana je 1985. godine kao prva privatna prodavnica muzičkih instrumenata i pribora na ovim prostorima. Od samog početka, mimo prodaje radimo i servis muzičkih instrumenata i opreme. Oduvek smo bili mesto okupljanja muzičara, najraznovrsnijih informacija i konsultacija sa prijateljima iz sveta muzike.

Danas, na istoj lokaciji kao i proteklih 30 godina, u novom prodajnom objektu, na 2 nivoa, nudimo najkvalitetnije brendove iz sveta muzike, kao i kompletnu uslugu servisiranja vasih instrumenata.

U našoj prodavnici možete pronaći: gitare i bas gitare, žice i pribor, duvačke i gudačke instrumente, školske instrumente, bubnjeve i udaraljke, gitarska i bas pojačala, procesore, pedale, note, muzičku literaturu, CD i DVD izdanja, ozvučenja…

Ovo su samo neki od preko 20 svetskih brendova koje ekskluzivno zastupamo, distribuiramo i nudimo: Marshall, Music Man, Ernie Ball, EMG, Schecter, Fishman, Dunlop, Daddario, Planet Waves, Remo, Sabian, Vic Firth, DW, Apollo, Da Capo, Fina, Hohner,Hal Leonard, AXL…

Mi smo tu zbog Vas, na Slaviji, u Deligradskoj 17, svakog radnog dana od 10-18h i subotom od 10-15h. Na internetu smo Vam na raspolaganju od 00-24h. Želimo da ostanemo prijatelji koji su uvek uz Vas, da zadovoljimo sve Vaše potrebe za instrumentima, priborom, servisom i vrhunskom uslugom, kako bi Vi mogli da se prepustite uživanju u muzici.


info@maric.rs
011 / 2687 - 865, 011 / 362 - 9996